Hafta
|
Konular
|
Dersin
Çıktıları
|
1
|
Dersin tanıtımı, Ders İçeriği İle İlgili Tartışmalar
|
|
2
|
Mutfak Araç Ve Gereçleri: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
I
|
3
|
Sebzeler: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
II
|
4
|
Meyveler: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
II
|
5
|
İçecekler: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
III
|
6
|
Et Çeşitleri: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
IV
|
7
|
Yemekler: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
III
|
8
|
Vize Sınavı
|
I-III
|
9
|
Deniz Ürünleri: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
IV
|
10
|
Tatlı Çeşitleri ve Pastacılık: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
III
|
11
|
Aşçılık Terimleri: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
V
|
12
|
Pişirme Teknikleri: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
V
|
13
|
Öğünler ve Menüler: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
V
|
14
|
Mutfak Organizasyonu: Okuma parçası, cümle kurma, kelime bilgisi, alıştırmalar.
|
V
|
15
|
Final Sınavı
|
I-V
|